Boven de 12 jaar

Your World

Your World is een workshop waarin jij de wereld maakt zoals jij hem mooi vindt. Een heel abstracte wereld, een realistische of moderne wereldkaart. Hij kan robuust worden (houten planken) of fijn (canvas)

Een kunstenaar begeleidt deze workshop met kennis en inspiratie..

Het resultaat is jouw wereld aan jouw wand!

 

 

 

 

Leave the Light on!

Het ontwerpen van een eigen lamp! Met deze lichtkunstenaar gaan de deelnemers een eigen lamp ontwerpen, vormgeven en maken!

Heb jij een voorwerp, idee of inspiratie dan is dat een mooie basis.

Mooi meegenomen is dat je iets gaat leren over elektriciteit, demonteren/ monteren ontwerpen en denken in  vorm, lichtval, kleur enz.

 

 

 

 

Jagua tattoo’s ontwerpen

Het ontwerpen van jouw eigen tijdelijke tatoo is een heel proces.

De tattoo kan overal overgaan jouw hobby, dromen, gedachten, interesses…

In de eerste fase van deze workshop ga je o.b.v. een kunstenaar een tattoo op papier ontwerpen. Vervolgens wordt de tattoo op de huid getekend en met Jaqua ‘gezet’.

Jaqua is de nieuwe henna ook een het sap van een plant. Jagua geeft een donker blauwe kleur en blijft (net als Henna) ongeveer drie weken zitten.

Wat een bijzondere eigen kunstwerken worden dat!

 

Sprokkel of Jutkunst 

Onder begeleiding van een kunstenaar, iets moois maken met natuurlijke en zelf gevonden materialen; veren, houtjes, touwtjes, verf  en kralen. Een schatkistje, een gelukssteen, een kerstversiering voor aan de deur… 

Alles mag zolang je het zelf bij elkaar sprokkelt en creëert. Dit keer is het moeders die staat te wachten want de vaders weten van geen ophouden!