Nieuw: Uit je plaatje! De levende fotobooth

De o zo populaire fotobooth komt tot leven! Bij vele bruiloften, jubilea en feesten is er wel één te vinden: De fotobooth. De populaire hokjes zijn inmiddels bijna niet meer weg te denken.

Déze levendige fotobooth is een act, welkom en fotomoment in één!

De gasten worden bij entree theatraal verwelkomd of op één centrale plek op het feest of festival uitgenodigd. De fotobooth kan ieder wenselijk thema hebben en is een interactief levend schilderij als aanvulling op het thema van het feest of festival. De acteur nodigt de gasten uit om echt een verhaal, een scene of een herinnering uit te spelen. De foto’s zijn dus creatieve levende stukjes van het feest!

De levende fotobooth kan op iedere gewenste plek opgebouwd worden omdat het zich volledig kan aanpassen aan de locatie. Van een klein hoekje op een intieme plek tot een groots decor op een festival!

De gasten hebben direct een mooie, maffe grappige foto!

Wij kiezen in overleg de thema’s (en accessoires) bijv.: (In deze tijd is een prachtig winters decor natuurlijk ook een optie)

 

Circusfamilie

Deze fotobooth wordt begeleid door een circusdirecteur of –directrice. Er wordt heel wat afgegoocheld, gejongleerd en getemd op deze verrassende foto’s!

Van vuurvreter, messenwerper, messenvanger, degenslikker, oversexte dwerg, one-man-circus/orkest, candygirl , slangenmensbezweerder, vrouw met de krentenbaard, human canonball, hard-koorddanser, salto mortale tot circuspaard.

Nachtclub

Een luxe, weelderige en spannende setting voor deze levende fotobooth. Denk aan velours, goud, tijgerprintje en veren!  Een tikkeltje maffia, burleske met hier en daar een gokje!

De Verovering

Wie wil er niet veroverd worden en waarom veroveren wij elkaar niet vaker? Deze dag/ avond staat vol van de mysterieuze veroveringen met een serenade, een aanzoek, een voetkus of …?

Met verleidelijke, lieve, verwonderlijke accessoires zal de acteur de gasten verleiden tot de mooiste scènes!

Details:

  • Levende fotobooth is inclusief decor, acteur(s), polaroidcamera(‘s), digitale foto’s en rekwisieten.
  • Onze ‘tekstballonnen’ worden door de gasten zelf bedacht en geschreven!
  • Prijs is afhankelijk van de wensen, grootte van de groep gasten en de locatie. Wij maken graag een voorstel!