Over ons

Chaos Producties is een ervaren creatief organisatiebureau dat concepten maakt voor de grotere en kleinere openingen, festivals en feesten. De afgelopen tien jaar hebben wij veel projecten gerealiseerd; bijvoorbeeld de bedrijfsfeesten van Socia B.V en Intratuin, de opening van Woonrijk en een kick-off voor 1000 personeelsleden van Zorgbalans.

Wij organiseren daarnaast culturele festivals als Kunst tot de Nacht, Podium onder de Boom Festival, Breaking the Waves Festival & Alkmaars Eigenste Festival. Wij werken naast ons vaste team per project met verschillende professionals zodat wij vanuit expertises en kwaliteiten kunnen werken en zo het beste uit een project halen!

Deze projecten hebben als grote gemeenschappelijke deler liefde voor mensen en kunst. Wij geloven erin dat interactieve kunst (in welke vorm dan ook) mensen kan bewegen. Door de organisatie van de culturele festivals hebben wij een heel groot creatief en organisatorisch netwerk.

Naar aanleiding van het thema, de ideeën en doelstelling van de klant maken wij een totaal origineel concept!

 

 

Cees Peter Huibers, Intratuin;

“Wij werken al tien jaar samen met Chaos Producties. Zij voorzien ons van mooie acts tijdens onze feestdagen, markten en openingen. Wij merken dat het animatietheater een bijdrage levert aan de binding van de klanten met onze winkel. De fantasie en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat de klanten meegaan in de wereld die wij als Intratuin willen creëren.”

 

Debby Bruins, Woonrijk;

“Wil je iets aparts of geks op je event of personeelsfeest? Chaos Producties heeft dit voor ons al meerdere keren verzorgd. Wij hebben nu 3 acts gehad, De Modepolitie, Helga en Peter en Koningin Winter en huiself, zelf vond ik de modepolitie het leukste. Lekker gek, uitbundig en herkenbaar voor iedereen, echt een aanrader!’

 

Hinko Bakker, Socia B.V.;

“In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft Chaos producties voor ons een sprankelend kerstdiner met fascinerend entertainment verzorgd, waar onze gasten nog vaak aan terug zullen denken. Van idee tot uitvoering, alles was tot in de finesses geregeld. Het hoogtepunt was de beschonken hilarisch goeie Kerstman, die op uiterst overtuigende wijze voor top vermaak heeft gezorgd.

Top! Het voorgesprek was goed, evenals het voorproeven en de communicatie die daarop volgde was ook goed. Niet te veel, niet te weinig, dus precies goed.”