Referenties

 

Cees Peter Huibers, Intratuin;

“Wij werken al tien jaar samen met Chaos Producties. Zij voorzien ons van mooie acts tijdens onze feestdagen, markten en openingen. Wij merken dat het animatietheater een bijdrage levert aan de binding van de klanten met onze winkel. De fantasie en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat de klanten meegaan in de wereld die wij als Intratuin willen creëren.”

 

Debby Bruins, Woonrijk;

“Wil je iets aparts of geks op je event of personeelsfeest? Chaos Producties heeft dit voor ons al meerdere keren verzorgd. Wij hebben nu 3 acts gehad, De Modepolitie, Helga en Peter en Koningin Winter en huiself, zelf vond ik de modepolitie het leukste. Lekker gek, uitbundig en herkenbaar voor iedereen, echt een aanrader!’

 

Lex Eliens, Jules Verne;

“De dames van Chaos Producties waren zeer inspirerend en enthousiasmerend. Het eindresultaat was een lust voor het oog. Als onderdeel van het jubileumfeest van basisschool Jules Verne, met als thema ‘De wereld van Jules Verne’, heeft Chaos Producties zich geworpen op beeldende vorming: drie groepen hebben wekelijks gewerkt aan het ontwerpen en maken van een eigen planeet. Met groot enthousiasme en veel fantasie hebben de kinderen planeten gemaakt, die opgehangen werden in en rond de aula en als decoratie fungeerden bij het slotfeest.”

 

Hinko Bakker, Socia B.V.;

“In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft Chaos producties voor ons een sprankelend kerstdiner met fascinerend entertainment verzorgd, waar onze gasten nog vaak aan terug zullen denken. Van idee tot uitvoering, alles was tot in de finesses geregeld. Het hoogtepunt was de beschonken hilarisch goeie Kerstman, die op uiterst overtuigende wijze voor top vermaak heeft gezorgd.

Top! Het voorgesprek was goed, evenals het voorproeven en de communicatie die daarop volgde was ook goed. Niet te veel, niet te weinig, dus precies goed.”

 

 

Referenties Podium onder de Boom 2017:

Sabine Jonker (muziekbooking bureau De Jonkvrouw):

“Wat een wortelsterk Podium onder de Boom festival.”

 

Wim van Veen (bestuursvoorzitter cultuurpark de Hout):

Nog steeds hoor ik bezoekers van Cultuurpark de Hout (en anderen) praten over het mooie festival dat jullie hebben neergezet. Geweldig! Ik zie uit naar ’17.”

 

Job Kes (bezoeker):

“Wat een geweldige dag, topsfeer, leuke mensen, goeie muziek, blessings.

 

Helen Groves, Cultureel Ondernemer;

Podium onder de Boom bereikt veel dertig plussers maar weet ook een jongerendoelgroep te prikkelen en dat maakt het festival zo uniek. De bezoekers van Podium Onder De Boom komen echt in aanraking met het talent en worden vooral verrast door de diversiteit in de optredens. Het is ook erg leuk om te zien hoeveel fantastische vrijwilligers deel uit maken van het geheel.