BinnensteBuiten Tour 2022: festivals, bedrijven en campings

BinnensteBuiten Tour 2022

Modepolitie – camping stylie

De Modepolitie is een parodie op het stel van televisie (SBS 6) maar dan nog meer overdreven en zeer positief! Zij zijn heel theatraal geïnteresseerd in wat mensen aan hebben en geven overdreven commentaar op het modegevoel van de omgeving. Ze bekijken iedereen van top tot teen, achtervolgen, schaduwen, bespieden en maken handgebaren.

Uiteraard wordt dit ondersteund door het geven van uitbundig commentaar zoals “Perfect”, “Okay”, “Goed gedaan”, “Aangehouden wegens…” 

Ook drukken hun enthousiasme uit in kreten als “Briljant”, “Wauw”, “Sprakeloos schatje”, “Kijk, dat zien we graag!”, “Wij zijn blij met jou” en “Ga vooral zo door!!!”

Zoete bingo show

Deze dame met Candybar en rad gaat op pad. Zij geeft bingorondes met zes kandidaten (en publiek). De ballen worden gedraaid, de spanning neemt toe en de bingo’s worden gescoord! Valse bingo’s worden beloond met een vreemde uitdaging! De Candybar is gevuld met spannende, lekkere, grappige en vreemd snoep!

Deze mobiele act kan overal en op (gepaste) afstand spelen. Wat is jouw geluksgetal? Je bril vergeten? Een driedubbele bingo? Kunt u even doordraaien? Cijferregen…


Postode

brengt een theatrale Ode!

Deze twee nostalgische postbodes gaan in prachtige uniformen, op hun met pakketten overladen step op stap om namens jullie een Ode te brengen! Je hoort ze in de verte al aan komen steppen. Ze zijn op zoek naar dat ene speciale adres…

Dit opvallende duo weet maar al te goed hoe een klein gebaar tot een grotere reactie kan leiden. Voor elk 

momentheeft PostOde een theatrale (video)boodschap. Wij spelen onder andere op festivals, bij bedrijven, inzorginstellingen en binnen het onderwijs. http://www.postode.nl

Speciale feesten

Wij hebben wat te vieren!

Er staan weer wat feestdagen voor de deur van een mooi jaar, die wel wat extra aandacht verdienen! Hier een greep uit ons aanbod voor de aankomende twee maanden!

De Loungeclub

‘Welkom in jullie eigen nachtclub!’

Je bent trots op je bedrijf en dat wil je jouw ‘familia’ laten zien! Vandaag opent jouw bedrijf daarom zijn eigen Italiaanse stijl loungeclub. Jouw familia krijgt de exclusieve toegang tot Club ‘bedrijfsnaam’. Deze club straalt luxe, verwennerij, een tikkeltje spanning maar vooral veel trots uit! Want trots mag gezien worden in lekkere hapjes, een speciale borrel of een bijzondere aankleding. Waag je je aan een illegaal gokje of laat je je verwonderen of bedonderen door de Magic Table gast?

Dit concept is geschikt voor een borrel, diner, maar ook een compleet feest! Zeker de aankomende tijd (kerst en Nieuwjaar) is dé tijd om te vieren! Wij stellen graag in overleg de verschillende mogelijke elementen samen tot het idee dat het best past bij jullie bedrijf en de gelegenheid!

• Cabaret • goede wijn • acts • nachtclub • luxe hapjes • live muziek

sinterklaasfeest

Wij bieden allerlei Sinterklaasacts, aankleding en voorstellingen voor jullie Sinterklaasviering. Wij hebben bijv. een Pietenband, een liefdespiet, een voorstelling met boeven en een geweldige Sinterklaas(show)! Wij verzorgen één animatieact, de programmering, aankleding, de cadeaus of het complete feest!

• Bedrijfs/familiefeest • origineel • promo-actie • knipoog • Pierre l’amour


Animatietheater

Al onze animatietypes zijn gewend om te presenteren, openen, speechen waar wenselijk!

Koningin winter en haar huiself

Koningin Winter is een bijzondere en opvallende verschijning in haar mega (middeleeuws uitziende) jurk en enorme haardracht. De HuisElf is haar persoonlijk assistent, een combinatie van een joker en een elf. De HuisElf ziet er niet alledaags uit en is ietwat vreemd. Hij heeft bijvoorbeeld elfenoren, een lange puntmuts en krulschoenen.

De HuisElf neemt zijn taak als assistent niet al te serieus en probeert met een knipoog en de inzet van de bezoekers/gasten overal onderuit te komen.

Koninklijk feesten op z’n chique met wat fantasie..

• Sprookje • prachtige kostuums • fotomomentjes • shoppingevents

Kerstman & kerstvrouw

Deze Kerstman en Kerstvrouw hebben al tien jaar ervaring als acteurs in deze rol. Zij weten als geen ander de (kleine) gasten te vermaken met animatie en presentatie.

De Kerstman en Kerstvrouw worden vaker in combinatie met een decoratie geboekt voor een mooi welkom en fotomoment.

Wij hebben een volwassen variant op de Kerstman die ontvangst, animatie en presentatie met een grote knipoog en de nodige humor kan doen.

•lol • weggeven • fotomoment • anekdotes • authentiek

Scrooge & Madame Jolly – Magie van 19e eeuw!

Het is het onvergetelijke kerstverhaal van Charles Dickens; Ebenezer Scrooge.

De norse mopperende geldvrek Scrooge is samen met Madame Jolly aanwezig. Scrooge zal de gasten op een wat norse wijze ontvangen, want kerst “It’s all Humbug” ofwel kerst is onzin, tijd- en geldverspilling.

Dat zal hij de bezoekers ook heel duidelijk maken. Uiteraard met grote knipoog. Zo daagt hij de mannelijke gasten bv. uit voor ‘Oud Hollandse’ weddenschappen (uiteraard voor geld).

Madame Jolly is daarin tegen helemaal het tegenovergestelde van wat Scrooge belichaamt. Zij is gek op de winter en al haar feestelijkheden. Zij is totaal niet bezig met geld verdienen, maar geeft het juist ruim uit en is enthousiast over alles wat zij tegenkomt. Zij is de vrolijkheid zelf en door haar spontaniteit zal zij een ieder een lach op het gezicht toveren.

• Authentiek • sprookje • contrast • fotomoment • weggevers


Muziek

DJ optreden

Muziek kan een feest maken of kraken. Met meer dan twintig jaar ervaring in het verzorgen van muziek en drive-in shows durft onze DJ u en uw gasten een onvergetelijke avond te garanderen. Hij werkt alleen met professionele apparatuur en heeft de muziek verzorgd op talloze gelegenheden. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van intieme verjaardag tot grootschalig thema-feest. De DJ is een echte allround muziekfreak en hij mixt moeiteloos alle muziekstijlen naadloos  aan elkaar. Of het nu gaat om 60’s,70’s, 80’s, 90’s, 00’s top40, disco, house of Hollandse hits.

Op de avond zelf is er ruimte voor verzoekjes van u en uw gasten en DJ is pas tevreden als jong en oud een mooie avond heeft gehad.

Swingband

Deze band speelt sfeervolle akoestische muziek in de stijl van de Hot Club de France.

De basisbezetting van de band bestaat uit sologitaar, slaggitaar, accordeon en contrabas. Daarnaast nodigt de band regelmatig gastmusici en vocalisten uit.

Het repertoire varieert op een prettige manier tussen Gipsy Swing, Valse Musette, Bossa Nova en authentieke Balkan muziek. Deze muziek zorgt voor een rustige en stijlvolle sfeer en is ideaal voor bijvoorbeeld receptie en intieme setting op feest…

Onze evenementen en acts zorgen voor persoonlijk gevoel, verbinding, sfeer en een lach! Dit is een greep uit ons grote aanbod! Wij denken graag mee over uw keuze en de samenstelling van verschillende elementen.

www.chaosproducties.nl

info@chaosproducties.nl

12 Comments

 1. Pingback: clindamicina peroxido de benzoilo gel

 2. Pingback: buy fluoxetine online

 3. Pingback: best time to take zoloft am or pm

 4. Pingback: flagyl candelette

 5. Pingback: escitalopram drug interactions

 6. Pingback: can you drink wine while taking keflex

 7. Pingback: gabapentin ic

 8. Pingback: how much lexapro is lethal

 9. Pingback: price of viagra 100mg in canada

 10. Pingback: can you take cymbalta and lexapro together

 11. Pingback: cefdinir and cephalexin

 12. Pingback: duloxetine labs to monitor

Comments are closed.